Vårdcentral Hjärtat är till för alla.

Hos oss ska du känna dig i trygga händer. Vårt team kommer bestå av läkare, sjuksköterskor, psykologer, dietister och fysioterapeuter.

Vår historia

Vårdcentral Hjärtat grundades juni 2020 av Dr. Hassanein Alhafed och Ayat Mohamad-Ali med målet att erbjuda särskilt personlig och högkvalitativ vård till invånarna i Helsingborg.

Vår resa har varit fylld av utmaningar och framgångar, och vi är glada att kunna säga att vi idag har etablerat oss som en ledande vårdcentral i Helsingborg. Under åren har vi utvecklat vårt team, våra tjänster och vår infrastruktur för att kunna ge bästa möjliga vård till våra patienter.

Vår vision

Vår vision på Vårdcentral Hjärtat är att erbjuda en heltäckande vårdupplevelse.

Vi strävar efter att vara en pålitlig och betrodd samarbetspartner för våra patienter och att vara en trygg plats där de kan vända sig för allt från förebyggande hälsokontroller till akutvård och långsiktig behandling.

Vår vision är att skapa en hälsosam och välmående lokalbefolkning genom att erbjuda högkvalitativ vård och främja hälsa och välbefinnande.

Våra värderingar

På Vårdcentral Hjärtat är vi stolta över att ha fasta värderingar som genomsyrar allt vi gör.

Vi värdesätter kvalitet, professionalism, empati och respekt i all vår interaktion med våra patienter. Vi strävar efter att alltid leverera vård av högsta standard och att bygga långsiktiga relationer med våra patienter baserade på förtroende och ömsesidig respekt.

Vårt mål är att göra varje patientbesök till en positiv och meningsfull upplevelse.

Om vårdcentralen

Vårdcentral Hjärtat är belägen i Helsingborg och erbjuder en komplett vårdcentralstjänst för både barn och vuxna.

Vi har ett erfaret team av läkare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal som är specialiserade inom olika områden och som arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga vård till våra patienter. Utöver vår breda kunskap och kompetens lägger vi stor vikt vid att erbjuda en patientsentrerad vårdupplevelse där vi tar tid att lyssna och förstå våra patienters individuella behov och önskemål.

Vi ser fram emot att kunna vara din vårdsamordnare och hjälpa dig på din hälsorelaterade resa.